Vara este anotimpul fructelor, al florilor, al vacantelor, al libertatii. Stii deja unde ai sa iti petreci concediul ori alaturi de cine? Cati prieteni ai? Ii poti numara pe cei adevarati utilizand degetele de la ambele maine? Ce iti doresti cel mai mult pentru urmatoarele luni si care este locul tau secret in care sa mergi si sa iti incarci bateriile? Toti avem momente bune si momente mai putin bune.

Uneori cadem, pentru a invata cum sa zburam si mai sus, pentru ca alte dati sa dureze mai mult pana in momentul in care ne reamintim zborul. Cum ar fi viata ta fara cei care te iubesc si pe care ii iubesti? Maison d’Or livreaza flori si fericire. Pentru Bucuresti, livrarea este gratuita si primesti comanda in doua ore. Pe site, ai o serie de oferte, de flori si promotii, plante la ghiveci si cadouri de lux. Ofera ceea ce doresti la randul tau sa primesti. Daca esti trist, ofera un zambet. Daca iti este foame, ofera o paine si daca doresti iubire, invata sa daruiesti.

Indiferent de varsta, florile ne bucura, stim ca inseamna bucurie de cand culegem din gradina o margareta sa o daruim mamei, de cand mergem la scoala in prima zi si oferim doamnei invatatoare un buchet mare, cand mai tarziu, mergem la intalnire cu fata de care ne-am indragostit cu un trandafir rosu.

Fiecare zi inseamna clipe care nu se mai intorc, pe care nu le vom ma trai vreodata, nici eu si nici tu. Sa facem tot ce este mai bun din acestea si sa oferim ceea ce dorim sa primim. Vara frumoasa iti doresc!

Vara frumoasa cu flori si fericire

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.