Pentru multe femei pielea bronzata reprezinta un atu si au dreptate sa creada ca arata mai bine intr-o rochie daca au pielea ciocolatie. Daca urmeaza un eveniment important in viata ta sau pur si simplu vrei sa fii bronzata in fiecare zi a verii, trebuie sa alegi un salon de bronzare in care sa ai incredere si pe care sa il frecventezi destul de des.

Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand decizi ca este momentul sa mergi la solar. In primul rand trebuie sa iti verifici pielea, sa stii foarte bine cum reactioneaza aceasta cand este expusa la razele UVA si UVB, dar si sa fii constienta ca o sesiune de bronzare la salon este mai puternica decat o simpla expunere la soare.

Pentru inceput, poti sa testezi cateva saloane din orasul tau si sa vezi unde te simti cel mai bine. Este foarte important ca in salonul de bronzare pe care l-ai ales sa existe personal specializat si calificat, care sa iti explice ce se intampla cu pielea ta pe durata expunerii in aparatele de bronzat. Personalul salonului trebuie sa calculeze cat timp este in regula sa stai in solar la o sedinta, care sunt riscurile expunerii, dar si ce fel de crema sau lotiune sa folosesti.

Daca alegi sa testezi cateva saloane, trebuie sa fii atenta la aparatele de bronzare. Este foarte impotant ca acestea sa fie de calitate si sa ofere pe langa un bronz rapid si protectia necesara impotriva arsurilor. Cu siguranta nu vrei ca pielea ta sa sufere arsuri si sa ai parte de un aspect nu tocmai placut.

Igiena in salonul de bronzare este foarte importanta, de la receptia salonului, pana la incapere unde sunt amplasate aparatele. Fii atenta la cat este de curat pe jos, daca s-a facut curatenie si daca este dezinfectat pentru ca primul contact pe care il au picioarele tale este cu pardoseala salonului. Trebuie sa fii extrem de atenta daca aparatul in care urmeaza sa te bucuri de cateva minute de rasfat si sa te bronzezi a fost curatat. Urmareste cartonasele care indica acest lucru, insa poti sa verifici si tu sau sa intrebi personalul salonului.

Daca iti doresti un bronz de invidiat, te invitam intr-un salon de bronzare marca Tantastic!

Cum iti alegi salonul de bronzare?

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.