Daca nu ai folosit pana acum un aparat de etichete de la Dymo, ei bine poate ca ai nevoie de un astfel de aparat mai mult decat crezi. Cu siguranta ai incercat tot felul de solutii creative atunci cand ai vrut sa iti faci ordine in camara, in frigider, in camera sau chiar in propriul birou. Nu are rost sa te chinui cu tot felul de improvizatii, pentru ca un aparat de etichete este extrem de util atunci cand vine vorba de a mentine ordinea in casa si biroul tau. In plus, e foarte usor de folosit de catre oricine. Iata ce poti sa etichetezi cu un astfel de aparat!

Etichetezi condimente si alte ingrediente

Vei eticheta recipientele cu condimente din bucatarie foarte usor si poti sa fii destul de creativ. De exemplu pot sa alegi un fundal negru si un text alb pentru etichetele pe care le pui pentru a diferentia condimentele sau alte ingrediente din bucataria ta. 

Etichetezi plantele in ghiveci

Vrei ca toata lumea sa stie exact ce plante ai in ghivece? E foarte simplu, le poti eticheta si in acest fel vei sti si tu ce plante ai in casa. Ti s-a intamplat vreodata sa cumperi o planta in ghiveci pentru casa sau apartament si imediat dupa ce ai ajuns cu ea acasa, sa uiti complet denumirea plantei?

Eticheteaza aperitivele, branzeturile, prajiturile

Evident ca nu vei pune etichetele direct pe alimente. Le poti folosi drept stegulet, impreuna cu scobitorile. Vrei ca aperitivele sa arate cat mai frumos, sau ai un platou cu branzeturi sau prajituri si vrei sa le diferentiezi? Foloseste etichete!

Eticheteaza cablurile si prizele

Mai ales pentru cineva care nu se pricepe la electricitate, e de multe ori dificil sa faca diferenta intre diversele cabluri de la aparatele din casa, care de la ce aparat este si in care priza se foloseste de obicei. Toate aceste lucruri pot fi simplificate prin etichetare.

Ar mai fi si alte lucruri de mentionat, dar asta depinde de cat vrei sa fii de creativ. In principiu se poate eticheta aproape orice. Ai nevoie doar de un aparat de etichete si de role de etichete. Le gasesti la Sanco Grup.

 
Cum poti sa utilizezi in mod creativ aparatele de etichete

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.