Cum iti incepi diminetile si ce anume consumi atunci cand iesi in oras alaturi de persoana iubita? Stiai faptul ca prima cafenea din lume a fost deschisa in Constantinopol in anul 1453?

Totodata, Papa Clementin al VIII-lea a declarat cafeaua drept fiind o bautura permisa crestinilor si prima cafenea din Europa a fost deschisa in Venetia in anul 1645, cata vreme in anul 1672 a fost inaugurata o alta in Paris.

Utilizezi cafea capsule ? Care este aroma ta preferata? Eu consum capsule lavazza blue si le achizitionez online de la Cafelim. Magazinul ofera o gama variata de arome  de cafea, insa si ceaiuri, expresoare sau alte accesorii pentru prepararea bauturii tale preferate.

Cauti produsele de care ai nevoie si le adaugi in cosul de cumparaturi. Exista un formular de comanda pe site sau poti suna la 0371.070.573. Comanda poate fi facuta chiar daca nu ai un cont de utilizator pe site. 

Cafelim  accepta plata  cash in momentul livrarii, cu ajutorul cardului bancar ori prin ordin de plata, fara sa retina datele cardului, cata vreme plata se desfasoara in mod sigur pe pagina special dedicata procesatorului de plati online.
Poti comanda cafea pentru consum acasa si evident intr-o cantitate mai mare cand este vorba de firma pe care o ai ori pentru cafeneaua pe care o administrezi.

Aroma cafelei trezeste la viata si aduce bucurie. Tie cum iti place sa consumi cafeaua? Cu lapte? Dulce? Utilizezi si scortisoara ori alte arome?

In anul 1700 existau peste 2000 de cafenele in Londra. Altfel, cafeaua ajungea in Europa prin portul Venetia, nodul comercial cu negustorii din tarile arabe. Astazi tot ce trebuie sa faci consta in alegerea preferata, cu gratie si incredere, cu parfum si pasiune in privinta aromelor cat si a persoanelor alaturi de care te bucuri de cafea.

Invitatie la cafea

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.