Cum vremea rece nu ne mai permite să evadăm, ne petrecem din ce în ce mai mult timp între patru pereți. Multe persoane ar spune că ne blocăm și că ne distanțăm de distracție însă, Speed Pizza, este de altă părere – distracția se mută acum în interior!

Iarna este mult mai frumoasă când suntem alături de cei dragi, când savurăm alături de ei o pizza delicioasă cu blat crocant, pufos… divin, pe care cad din abundență ingrediente proaspete și pline se savoare.

Pizza bună în București? Încearcă Speed Pizza

Cine este Speed Pizza? Dacă încă nu știi, atunci află că poate fi noua ta pizzerie preferată. De ce? Pentru că îți pune la dispoziție o gamă variată de pizze, toppingurile fiind gata să satisfacă chiar și cele mai exigente papile gustative.

Dacă nu vrei să riști cu ceva nou, poți merge pe clasicele pizze care au cucerit nenumărate persoane de-a lungul timpului, cum ar fi Margherita, Quattro Formaggi, Capricciosa și Quattro Stagioni.

Îți plac combinațiile ieșite din comun? Alege o pizza Atlantic, Mexicana sau Rustica.

Nu uita însă să te convingi că Speed Pizza merită să ocupe un loc important în topul pizzeriilor tale preferate. În acest sens, alege combinația delicioasă de mozzarella, salam chorizo, șuncă, bacon, ciuperci, ardei gras și sos de roșii – în pizza Speed, desigur.

Și nu te teme că nu o să te saturi! Pizza Speed se găsește în trei dimensiuni: 24 cm, 30 cm și 40 cm, astfel că este pe gustul tuturor.

Blat la alegere și sosuri speciale

Pentru că preferințele în materie de blaturi diferă, Speed Pizza te lasă să alegi între blat subțire și blat pufos. Ambele sunt puțin crocante la exterior și pufoase la interior, iar gustul proaspăt evidențiază perfect savoarea ingredientelor care se așează armonios pe ele.

Sosurile… au rolul lor important în întreaga experiență. Compania le aduce direct din Italia și le condimentează special pentru tine, cu ingrediente alese cu grijă. Nu se spun, sunt secrete!

Servicii de livrări pizza impecabile

Timpul este important, mai ales atunci când ne dorim cu ardoare acea primă felie caldă, aburindă, din pizza noastră preferată. Speed Pizza Delivery este serviciul special creat pentru a satisface această dorință, timpul de livrare fiind suficient de mic încât produsele să ajungă repede acolo unde este nevoie de ele.

Poți comanda pizza și de pe telefon! Aplicația Speed Pizza este disponibilă atât în Google Play, cât și în App Store și te ajută să acumulezi bani – pe care să-i investești apoi în descoperirea unui nou produs din meniu.

Când tu vrei să sărbătorești cu o pizza, dar cei dragi vor altceva

Veniți la Speed Pizza! Pe lângă numărul impresionant de pizze, găsiți și paste (Arrabbiata, Quattro Formaggi, Al Forno, Carbonara), aripioare picante pane, stripsuri de pui, focaccia cu usturoi sau parmezan, cartofi Wedges și cartofi prăjiți, cașcaval pane și o gamă variată de salate.

Apoi, puteți încheia experiența cu ceva dulce – tort de biscuiți, o porție generoasă de papanași cu dulceață sau clătite cu… multe, de la Nutella, la fructe de pădure și banane cu zahăr caramelizat.

Sărbătorește fiecare zi de iarnă alături de Speed Pizza!

Speed Pizza: Sărbătorește în fiecare zi cu o pizza delicioasă!

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.