Îngrijirea corectă a tenului nu presupune doar folosirea unor creme hidratante alese cu grijă, ci și o curățare corectă. Pe lângă celulele moarte care necesită a fi îndepărtate periodic cu ajutorul unui produs exfoliant, acesta trebuie curățat în mod corespunzător de impuritățile care pătrund în pori.

Astfel, este recomandat ca din trusa de îngrijire să nu lipsească niciodată demachiantul. Acesta nu este utilizat doar pentru îndepărtarea machiajului, ci este ideal pentru a menține pielea curată și pentru a o feri de iritații, acnee și alte probleme care creează disconfort.

Ce este un demachiant bifazic?

Până nu de mult se considera că utilizarea unui ulei pentru demachiere poate bloca porii și poate cauza erupții cutanate. Rutinele de întreținere din cosmetica asiatică demonstrează însă contrariul – un ulei natural este ideal pentru curățarea profundă, având în același timp și un puternic efect hidratant.

Demachiantul bifazic este un produs conceput astfel încât să ofere cele mai bune rezultate în ceea ce privește curățarea pielii. Acesta este compus dintr-o parte lichidă și dintr-o parte uleioasă, iar înainte de aplicare trebuie agitat pentru a-și putea îndeplini scopul.

De câte tipuri sunt demachiantele bifazice?

În prezent se cunosc două tipuri de demachiante bifazice și anume: clasice (ulei de curățare și apă) și moderne (apă micelară și ulei). Ambele tipuri sunt eficiente în îndepărtarea corectă a impurităților și machiajului.

  • demachiantul bifazic clasic – este compus din ulei de curățare și apă. Acesta este considerat a fi un demachiant pentru ochi care îndepărtează blând produsele waterproof din această zonă sensibilă.
  • demachiantul bifazic modern – este creat din apă micelară și ulei. Micelele absorb impuritățile fără a usca pielea, iar uleiul de curățare aduce pielii prospețime și vitalitate, având și un puternic efect hidratant.

Optează pentru un demachiant bio și lasă-ți tenul să radieze de sănătate!

Îngrijirea corectă a pielii presupune alegerea corectă a produselor care intră în contact cu aceasta. Este important ca toate ingredientele pe care acestea le conțin să fie naturale, acest lucru fiind garantat de produsele bio – deoarece trec printr-un proces atent supravegheat și respectă reguli specifice.

Pe bioalchimia.ro se găsesc produse bio de înaltă calitate, create de mărci renumite din Italia, cum ar fi: Domus Olea Toscana, Argonauti Vegan Cosmetics, Alkemilla Eco Bio Cosmetici, Apiarium Bio Natural Cosmetics, MaterNatura și Biofficina Toscana.

În ceea ce privește demachierea corectă a tenului, specialiștii în frumusețe Bio Alchimia recomandă:

  • Demachiant bifazic Biofficina Toscana – este un demachiant natural care îndepărtează machiajul și revitalizează pielea. Faza uleioasă cu oleolit organic de sunătoare ajută în îndepărtarea machiajului rezistent la apă, iar faza apoasă, care conține Rubiox® (ingredient obținut din fructe roșii de pădure din Toscana), oferă protecție tenului și îl tonifiază.
  • Demachiant multifuncțional Alkemilla Eco Bio Cosmetics – este un produs care curăță și hrănește pielea, putând fi utilizat atât pentru îndepărtarea machiajului, cât și ca mască nutritivă. Conține uleiuri organice de tărâțe de orez, nuci, floarea-soarelui, masline, trandafir și argan, ingrediente ce contribuie semnificativ la îmbunătățirea elasticității pielii.
  • Apa micelară de flori de portocal Alkemilla Eco Bio Cosmetics – poate fi utilizată pentru curățarea tenului, fiind un demachiant natural pentru ochi extrem de delicat și eficient. Conține apă de flori de portocal, cu efect revitalizant și tonic, extract de albăstrele și extract de grapefruit, fiind perfectă pentru calmarea și hidratarea pielii.
Demachiantul bifazic – un produs care curăță eficient tenul și îl hidratează

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.