Menținerea afacerii pe drumul către succes necesită foarte multă atenție. Unul dintre factorii cu un rol covârșitor în ceea ce privește atingerea succesului este cel uman – toți oamenii angrenați în proces și care, de obicei, lucrează sub același acoperiș.

Pentru a-i ține motivați este important ca mediul în care își desfășoară activitatea să le asigure confortul, să le respecte intimitatea și să nu fie obositor din punct de vedere vizual.

Astfel, în proiectul de amenajare a biroului trebuie să se țină cont de toți factorii care ar putea influența starea de spirit a acestora, de la nuanțele existente în interior, la calitatea mobilierului, temperatură, spații de relaxare etc.

Birourile operaționale – mai eficiente față de tradiționalele birouri pe care le știm cu toții

Foarte multe persoane, atunci când se gândesc la un loc de muncă, au în minte imaginea unei săli imense în care se găsesc numeroase birouri clasice, cu spațiu relativ puțin între ele, la care lucrează fără întrerupere angajați serioși și concentrați. Dar, oare, această imagine este una pozitivă?

S-a dovedit faptul că un mediu de lucru prietenos ajută angajații să fie mai relaxați, mai creativi și, implicit, mai productivi. Ce înseamnă mediu de lucru prietenos?

  • Design vesel, cald și luminos – unde nuanțele alese se îmbină plăcut, fără a obosi ochii, și unde predomină ca material sticla. Aceasta din urmă, fie că se întâlnește în cadrul geamurilor de dimensiuni mari, sau în panourile de compartimentare, mărește vizual spațiul și oferă senzația de libertate necesară;
  • Piese de mobilier alese cu grijă – astfel încât să asigure confortul angajaților. Birourile sunt spațioase, scaunele reglabile în funcție de înălțime și există suficiente spații de depozitare și de organizare;
  • Mai multă natură – tradusă prin prezența în încăperi a plantelor decorative sau, de ce nu, a unor acvarii. În marile companii, elementele naturale sunt extrem de populare, acestea ajutând angajații să se relaxeze și să se energizeze;
  • Existența unei zone de relaxare – este un atu pe care tot mai multe firme îl au. Zona de recreere este amenajată cu grijă și contribuie la îmbunătățirea relațiilor dintre angajați, consolidarea spiritului de echipă și facilitarea procesului de rezolvare a problemelor;
  • Beneficii extra – sau, mai bine zis, sală de mese, bucătărie, cafea și apă din partea companiei etc. Orice companie care conștientizează importanța factorului uman în succesul business-ului va oferi angajaților anumite bonusuri (abonamente la sală, bilete la diverse evenimente, asigurări private de sănătate).

Revenind la piesele de mobilier, se remarcă tendința companiilor de a opta tot mai mult pentru produse confortabile și practice. Unul dintre cele mai populare este biroul operațional – o piesă de mobilier mult mai eficientă spre deosebire ce varianta sa clasică, care poate fi ușor aranjată în diferite configurații și care oferă un aspect plăcut.

Birourile operaționale, spre deosebire de cele clasice, pot fi ușor integrate în orice decor, iar aspectul lor modern va face ca întreaga imagine a companiei să reflecte bun gust și eleganță. Pe lângă latura estetică, aceste produse sunt create și dezvoltate astfel încât să garanteze confortul, mai ales pentru că se remarcă cu crescendo al numărului de ore petrecut la locul de muncă.

Office Nova Concept – servicii de planificare a spațiului și design interior de înaltă calitate

Pe novaconcept.ro găsești produsele necesare pentru amenajarea modernă a spațiului de lucru. Compania Office Nova Concept îți pune însă la dispoziție și o echipă de specialiști, gata să îți ofere sfaturi pertinente și să îți propună cele mai bune soluții privind planificarea și amenajarea spațiului de birouri.

De-a lungul timpului, Office Nova Concept a fost implicată în nenumărate proiecte de birouri, oferind clienților rezultate excelente, adaptate nevoilor lor individuale. Dacă dorești să oferi angajaților tăi un mediu de lucru frumos, confortabil și relaxant, apelează la ajutorul echipei Nova Concept!

Birourile operaționale – moderne, versatile și practice

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.