Noul model Mercedes GLE Coupe se remarcă prin elemente de design deosebite, special create pentru a atrage atenția și pentru a capta interesul clienților. Eleganța și personalitatea aparte a autovehiculelor Mercedes beneficiază acum de un design pe măsură. Fiecare vehicul este gândit pentru a oferi alături de cele mai noi inovații în materie de confort și siguranță, un design deosebit, menit să fie personalizat potrivit dorințelor tale.

Detaliile legate de design adaugă atractivitate modelului GLE Coupe, iar fiecare dealer auto caută să aibă noile Mercedes GLE în portofoliul său.
Pentru oferte variate și noutăți, te poți baza pe Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes- Benz. Poți vizita reprezentanțele deschise în vestul țării, la Timișoara și Arad, dar și la Deva, Sibiu și Suceava.

Mercedes GLE Coupé te va surprinde cu un design de excepție, o linie sportivă și modernă, păstrând un confort de invidiat. În habitaclu ai la dispoziție două display-uri de dimensiuni generoase,elegante. Interiorul este completat de scaune sport de cea mai bună calitate pentru un confort deosebit dar și pentru un design ergonomic.
Pachetele de dotări ale modelului GLE Coupe sunt destinate unei echipări de top, pentru un stil mult mai expresiv al interiorului. Pachetul Night, alături de AMG Line, alcătuiește un ansamblu unic de design bazat pe nuanțe profunde de negru.

GLE Coupé este o mașină robustă cu aer sportiv, care beneficiază de un plus de originalitate datorită acestui stil inovator de design. Radiatorul are o grilă cu aspectul tipic diamantat și logoul celebru Mercedes, roțile fabricate din aliaj ușor au dimensiunea de 20 inch, cu spițe duble, de culoare neagră, lucioase și deosebit de rezistente.

Pachetul Night, în combinație cu echipările AMG Line, conferă accente distincte interiorului mașinii, prin elementele exclusive de design de culoare neagră.

Acestea accentuează caracterul sportiv și aspectul atletic al autovehiculului. Un astfel de pachet este ideal pentru admiratorii mărcii Mercedes, care apreciază un design impresionant.

Spoilerele din față și spate sunt decorate de asemenea în nuanțe profunde și lucioase de negru, iar inserțiile din grila radiatorului și barele de protecție oferă un plus de stil.

Pachetul care conține elemente ornamentale exclusive are calitatea de a personalize în mod original habitaclul, cu decorații pe zonele anterioare ale scaunelor, combinate cu detalii constrastante, pentru a oferi un interior deosebit pasagerilor pe locurile din spate.

Aceste elemente sunt fabricate din diferite nuanțe de lemn natural, de culoare neagră, gri cu pori deschiși, maro, modele clasice din lemn de nuc, frasin sau stejar, ori negru lucios modern, cu decorațiuni cu aspect de carbon. Structurile metalice inserate în interior se combină cu nuanțele profunde de negru, alcătuind un ansamblu elegant și unic.

Echipări special de design sunt proiectate pentru a oferi personalitate noului GLE Coupe.

Trapa culisantă panoramică îți oferă o senzație unică de libertate și mai multă luminozitate în interiorul autovehiculului, cu un efect exterior deosebit. Iluminatul ambiental te ajută să îți personalizezi interiorul potrivit stării de spirit, folosind inspirat cele 64 de culori, în combinații pentru orice situație.

Elementele decorative cu structură metalică creează un ambient armonios, cu contraste interesante, un design interior de calitate, pentru un aspect premium. În plus, alegerea opțiunii speciale designo îți dă acces la vopseluri exclusive și echipare interioară personalizată. Fiecare material este ales cu grijă pentru calitate și detalii, îmbinate cu cele mai înalte tehnologii.

Experiența conducerii noului GLE Coupe este îmbogățită prin elementele de design personalizat, care se mulează pe preferințele și gusturile tale, excelând în originalitate și unicitate. Merită să ieși din anonimat și să trăiești aventura unui design interior produs special pentru a-ți transpune în realitate toate visele.

Noul GLE Coupe: Top pachete dotari de design disponibile

Comments

Etichetat pe:

Un comentariu la „Noul GLE Coupe: Top pachete dotari de design disponibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.