Sarcina este un moment unic in viata ta, iar daca este prima oara cand esti gravida, trebuie sa stii mai multe despre aceasta perioada. In principal, te asteapta o combinatie de zile fericite, in care abia astepti sa tii in brate mica ta comoara, dar si zile mai putin insorite, in care sarcina iti poate da batai de cap. Care este solutia? Relaxarea!
Trebuie sa te inveti, inca de la inceputul sarcinii, sa te relaxezi si sa iti acorzi momente importante, deoarece acum nu esti responsabila doar pentru viata si sanatatea ta, ci si pentru cea a micutului tau. Trebuie sa ai grija ce plan alimentar ai, sa nu uiti ca trebuie sa faci exercitii fizice chiar si in aceasta perioada si sa nu te neglijezi! Meriti putina relaxare, iar bebelusul tau merita cu siguranta o mamica fericita, care abia asteapta sa il cuprinda la pieptul ei. Printre toate formele de relaxare la care te poti gandi pentru aceasta perioada, ia in calcul si o perna pentru gravide. Ce este aceasta? Afla citind mai departe!

Stii ce fel de perna de gravide iti doresti? Afla care sunt printre cele mai raspandite caracteristici

Daca deja iti faci planuri de relaxare pentru lunile de sarcina care vor veni, trebuie neaparat sa incluzi printre ele si confortul pe care ti-l poate oferi o perna de gravide. Nu numai atat, pentru ca te poti bucura de aceasta si dupa nastere, daca iti iei o perna de gravide pentru alaptat, care iti usureaza intr-un mod incredibil procesul de alaptare, sporind confortul tau si al bebelusului. Iata, asadar, care sunt printre cele mai comune proprietati ale pernelor pentru gravide:

  • Forma speciala pe care o au aceste perne pentru gravide iti vor sprijini punctele importante ale corpului tau care sunt puse la grea incercare in perioada sarcinii: spatele, in speta coloana vertebrala, si picioarele
  • Multifunctionalitatea acestor perne de gravide pentru alaptare permit atat relaxarea ta, datorita confortului sporit pe care il ofera aceste perne, dar si beneficiul unei alaptari confortabile, pentru momentele in care esti prea obosita pentru a sta ore intregi cu micutul in brate
  • Posibilitatea utilizarii acestei perne de gravide mult timp dupa sarcina sau chiar in cazul unei noi sarcini. Astfel, poti sa iti amintesti cu mult drag de aceste momente in care ai avut prichindelul in burtica si sa folosesti perna de gravide pentru propria relaxarea, dar poti sa o si pastrezi in cazul in care ai in plan o noua bucurie pentru familie

Rasfatul tau vine de la magazinul Il Bambino! Vezi ce are pregatit pentru tine!

Daca toate aceste elemente care iti promit relaxarea iti fac cu ochiul, atunci incearca sa vezi oferta magazinului online Il Bambino si nu vei fi dezamagita! In stocul acestui magazin virtual vei gasi numeroase tipuri de perne pentru gravide, printre care sigur se afla si cea pe care o cauti cu multa ardoare.

Priveste atent intreaga oferta a magazinului Il Bambino si gandeste-te ca nu exista nicio alta solutie mai buna intr-o perioada precum cea a sarcinii decat relaxarea si pastrarea unui tonus revigorant, pentru ca tu sa fii o mamica fericita si sanatoasa.

Ofera-ti momente de rasfat inainte si dupa nastere! Cauta perna ideala pentru gravide!

Comments

Etichetat pe:

Un comentariu la „Ofera-ti momente de rasfat inainte si dupa nastere! Cauta perna ideala pentru gravide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.