Vremurile sunt in continua schimbare. Libertatea de circulatie in intreaga lume a largit orizonturile si a stimulat imaginatia romanului in general in a-si aranja locuinta.

Un apartament “prea decorat” lasa impresia ca peretii stau sa cada asupra celor care locuiesc intre ei. Si-apoi nu mai este in ton cu moda. Geamurile termopan, frumos realizate, trebuiesc scoase in evidenta si cum altfel decat montandu-se niste draperii suuuuper. Eu am ales o draperie Vaniacor. Pretul este deosebit de atractiv si accesibil, iar draperia prin model si croiala, poate concura oricand cu cele vazute in expozitiile de profil.

Nici dormitorul nu ramane nearanjat sau neglijat.
Patul dublu sau pentru o singura persoana are privilegiul de a fi acoperit cu o cuvertura cu motive orientale, matlasata si cu doua fete.

De asemenea pretul este unul care nu lasa loc comentariilor, iar cuvertura Martina pentru ca asa se numeste, poate fi gasita doar la un click.

Ar mai fi totusi o chestiune minora la prima vedere.
Pernutele decorative! Da, ati ghicit! Niciun pat nu are acel aer de “vino si te relaxeaza” fara pernutele decorative. Diverse marimi si culori pot fi asortate culorii camerei, cu cea a draperiilor si a cuverturii care acopera patul. Unde pot fi vazute si cumparate? Nimic mai simplu!
Asadar, niste perne decorative Pehuen va vor face cu ochiul inca de la inceput!
Ei, cand vin in vizita?

Imi aranjez casa cu gust, dupa gustul meu!

Comments

Etichetat pe:            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.