In urma cu ceva ani, am participat la parada mireselor. Am cautat rochie, voal, diadema, a fost o intreaga cercetare, inainte de a gasi ceva pe placul meu, dar si pe masura mea, la momentul acela avand cateva kg bune in plus.

magician pentru nuntaEvenimentul a fost unul reusit si am stat de vorba cu diverse doamne care isi purtau propria rochie de mireasa, una in care, in ziua nuntii s-au simtit cu adevarat printese, in centrul atentiei.

Am inteles, din discutii, ca nunta nu este doar o afacere de familie, sau un soi de botez pentru o asa-zisa intrare in societate. Le-am simtit bucuria, retraiau momentele cu placere, aveau lumina in ochi. Ai nevoie de un magician pentru nunta, cu ganduri bune, cu sperante si cu participarea ambilor miri. Poate astfel, nimeni nu va mai uita juramintele depuse, nu vor mai exista cupluri care se despart, se acuza sau ce cearta, ci vor lucra impreuna pentru solutii viabile, adaptate si adaptabile nevoilor fiecaruia.

Femeile sau partenerii care le insoteau, povesteau foarte frumos despre ziua magica, vorbeau despre sentimente si implicare, despre dragoste si respect. Mi s-a parut o lume total diferita fata de modalitatea in care priveam pana atunci lucrurile si evenimentul in sine. Am inteles ca dincolo de aparente, dincolo de ce vedem sau e palpabil, este o forta mult mai mare, o forta numita iubire.

O forta numita iubire

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.