Nu am sa inteleg niciodata de ce oamenii vorbesc tare, fie ca se afla pe strada, in parc sau la birou.

Am oroare fata de cei care ies sau intra intr-o incapere si lasa usa deschisa dupa ei si mai ales nu ii inteleg pe cei care suna cu noaptea in cap in zile gen sambata sau duminica.

Daca te-ai trezit tu la 6 nu inseamna ca toata lumea e imbracata incaltata fie si la 11. E zi libera, fiecare face ce vrea???!!!!

Bine zicea amica mea, Nuța Istrate Gangan: Daca vrei sa ramai prieten cu cineva, suna-l la ore decente!

Plecand de la asta mai sunt cei obsedati tot de telefoane, dar in alt gen.
Daca nu le raspunzi, ca poate dormi sau nu poti sa vorbesti, ai uitat telefonul acasa sau mai stiu eu din ce alt motiv, au senzatia ca nu vrei sa vorbesti cu ei, ii urasti, te dai la fund ca sa ma exprim asa.

Oameni buni, cand o sa intelegeti ca noi toti avem treaba, ca nu suntem facuti sa stam unul la dispozitia celuilalt? Cand o sa invatati sa respectati si de-abia apoi sa cereti respect?

Ah si mai am o intrebare: Crezi ca numai faptul ca te gasesti in apropierea oamenilor de valoare iti creste tie valoarea? Hai pe bune acum, e de porc deja, faza de retardati.

Treburile astea sunt ca la fariseii care ieseau pe strada si se laudau ca tin post, ca nu mananca decat ce trebuie. Asa si la noi cu educatia, ne place sa credem ca suntem politicosi si inventam “reguli de aur” de parca ne-am fi nascut toti in palate de clestar cu servitori care sa ne linga picioarele de dimineata pana seara, insa in fond suntem doar niste maimute care imprastie minciuna in jur si se mint pe ele insele.
Constiinta 0 si respect in primul rand fata de propria persoana la fel. strada Libertatii

Te-ai gandit vreodata ce esti si ce vrei, dincolo de regulile sociale, dincolo de cerintele locului in care traiesti, dincolo de lucrurile materiale pe care ti le doresti si care te inconjoara? Cine esti dincolo de mandrie si ce faci doar pentru sufletul tau?

Stiu, e mult mai simplu sa judeci pe cei din jur decat sa te uiti in propria ograda; e mult mai simplu si totodata te face sa crezi ca esti un om bun faptul ca donezi 10 E pentru cineva strain, dar bolnav, in loc sa strimtezi spatiul intre tine si cei apropiati, sa ii intelegi in profunzime si sa ii ajuti.
Sentimentele ne inalta si ne darama, sentimentele sunt greu de controlat si ah, da, stiu, daca avem sentimente suntem slabi.

La dracu, nu te-ai saturat de minciuna?

Pe ce strada e gara sufletului tau?

Nu te-ai saturat sa traiesti in minciuna?

Comments

Etichetat pe:                        

3 comentarii la „Nu te-ai saturat sa traiesti in minciuna?

  • 15/08/2011 la 12:17 PM
    Legătură permanentă

    Pai ar trebui sa le spui sa nu te mai sune la ore imposibile, o sa iti spun in particular ce expresie folosesc in situatii de genul asta, ca daca scriu, nu suporta ecranul…am si eu chestiile mele care ma enerveaza profund, asa ca sincer, te inteleg. Sunt convinsa ca stii multi oameni care au senzatia ca le creste cota de popularitate, daca in cunosc pe X si Y, trist…si eu cunosc multi de genul asta.
    Incerc sa imi tin sufletul pe strada “daca nu e distractiv, nu o face deloc”,colt cu “ce tie nu iti place, altuia nu ii face”, nu este mereu posibil asta, dar incerc sa nu ma pierd pe vreo straduta laturalnica.
    Minciuna…poate e suficient sa stii adevarul pentru tine si sa actionezi in consecinta, taaaaare greau se schimba un om de dragul altuia…si eu una am obosit sa am pretentii de la altii.
    Te pup si mi-e dor de tine ! Toate cele bune !

    Răspunde
  • 16/08/2011 la 11:13 AM
    Legătură permanentă

    Eu vb tare dar e genetic..jur…si la birou vb la telefon foarte mult si e aproape un defect genetic….destul de greu controlabil :). Am mers saptamanile trecute in orasul natal….si cand eram aproape de bloc am auzit-o pe mama vb la telefon de jos…intr-adevar stau la etajul 1 dar totusi …mi-am dat seama ca exista o explicatie :D. spor la toti.

    Răspunde
  • 24/08/2011 la 12:21 AM
    Legătură permanentă

    It’s a matter of understanding, respect and the intention to step in the other person’s shoes
    Think about in what you would find yourself uncomfortable.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.