In perioada interbelica, doar pictorii si poetii isi aveau locuinta intr-o mansarda undeva, pe o strada ce astazi poarta numele de Lacrimioarei, Fizicienilor.

Sa clarificam ce este de fapt o mansarda. Pentru un plus de spatiu si intimidate nativa, cu siguranta un om practic s-a gandit sa foloseasca intreg spatiul de deasupra casei sale.
Astfel, a inceput totul! Blocuri cu patru sau mai multe etaje au deasupra ( la cucurigu cum se spune in gluma), spatii de locuit, asa numitele: mansarde.

Constructii facute folosindu-se material usoare si rezistente, mansardele, aceste spatii de locuit extreme de confortabile, fac deliciul cumparatorilor de imobiliare.
Construite cu stil si eleganta, respectand toate normele europene, dar si de exigenta cumparatorilor, pot fi vazute si achizitionate si in Bucuresti.
Aceste zone din capitala, sunt renumite prin originalitatea constructiilor, fiind aproape copie la indigo cu strazi din marile metropole ale lumii civilizate.
Mansardele de pe strada Lacrimioarei, cat si cele de pe strada Fizicienilor, sunt construite pe blocuri rezidentiale, avand 3 sau 5 nivele si pot avea o suprafata de pana la 75mp; 2 bai totul la un pret de 38.000 euro. Tentant, asa-i?

Oricare mansarda din Bucuresti, de pe strada Lacrimioarei sau strada Fizicienilor, este adevarata bijuterie.
Pornind de la fatade, finisaje si pana la interiorul “la cheie”, totul de cea mai buna calitate: 2-3 camere, scari interioare exista cu-adevarat in Bucuresti pe strada Lacrimioarei sip e strada Fizicienilor.

A cam trecut moda apartamentelor cu multe camera si spatiu imens. A sosit timpul mansardelor de bun gust, utilate corect si la preturi ce arunca in aer competitia imobiliarelor.
O mansarda indeamna la meditatie si visare. Mansarda a fost si ramane in continuare optiunea multor cunoscatori ai genului!

Mansarda poetilor moderni

Comments

Etichetat pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.