Imi place sa cunosc oameni sau lucruri noi si mi-am format un soi de obicei din realizarea mai multor actiuni, fara ca una sa aiba legatura cu alta. Lipsa de activitate ma plictiseste. Astfel, in urma cu cativa ani, am fost alaturi de o amica portugheza, la achizitia unei locuinte in Romania.

Pentru semnarea contractului, la notariat, a fost necesar, conform legii, un interpret pentru traducere in timp real.  Pe parcursul timpului, am avut nevoie de tradus din engleza in romana cateva contracte, chiar si o procura. Desi am terminat o facultate in domeniu, pentru un astfel de job a trebuit sa apelez la un traducator autorizat.

Academia de traduceri ofera servicii si solutii pe termen lung. Are cea mai mare echipa din Romania, specialisti care invata zilnic din succesul si domeniul de activitate al clientilor. A fost fondata in 2005 si faciliteaza comunicarea intre oameni, indiferent de limba pe care o vorbesc sau compania pe care o reprezinta in toata lumea. Investeste permanent in tehnologie avansata.

Toti traducatorii sunt autorizati de Ministerul Justitiei.

Fiecare cuvant conteaza, atat in comunicarea normala, de zi cu zi, cat si in afaceri.

Comunicarea verbala este o piesa dintr-un puzzle. Corpul are un limbaj al sau. Uneori iti tradeaza adevarata stare de spirit ochii, pozitia mainilor, modul in care te asezi pe un scaun. Exista cursuri de actorie pentru a-ti controla limbajul corpului.

Inveti cum sa transformi agresivitatea in actiune pozitiva, ce atitudine sa adopti cu persoanele dificile, cum sa eviti un eventual conflict.

Fiecare cuvant si fiecare gest, in aceeasi masura sunt importante pentru o viata frumoasa si pentru vise implinite. Schimbarea este benefica, bucura-te de ceea ce iti ofera!

Would you like to learn something new?

 

 

 

Would you like to learn something new?

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.