Iubito, imi vine soarele in ochi si parca nici nu mai pot sa gandesc atat de clar pe cat o fac in mod curent. Il privesc pe Andrei si observ cum isi tine mana streasina pe frunte, cum ochii i s-au facut mici de parca s-ar ascunde sub sprincene. 

Solutia consta in ochelari de soare barbati. Perechea potrivita iti lasa atat privirea sa fie una corecta, astfel incat, indiferent unde te afli sa vezi in jurul tau si totodata nu reprezinta un impediment pentru sanatatea ochiului.

Ti se intampla sa conduci in directia in care este soarele si razele acestuia sa iti ingreuneze vizibilitatea? Te afli la plaja si ai inceput sa ai dureri de cap din cauza luminii prea puternice? Fiecarei persoane i se potriveste un anumit model de ochelari de soare, dupa forma fetei.

Perechea potrivita de ochelari de soare iti vine in sprijin practic, insa si estetic de cele mai multe ori. Modelele de ochelari pentru femei sunt diferite comparativ cu cele destinate barbatilor. Ai chiar posibilitatea sa asortezi ochelarii de soare cu tinuta pe care o ai.

O tinuta eleganta are anumite accesorii, diferite fata de o tinuta sport. Soarele aduce beneficii, insa o expunere indelungata, la fel ca orice alt lucru facut in exces aduce prejudicii. Ai grija de ochii si de pielea ta. Invata sa te protejezi si imbina utilul cu placutul, indiferent de activitate. O vara senina sa ai!

Perechea potrivita de ochelari de soare barbati

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.